NuHjælp sikkerhed

100% sikkerhed

Styrelsen for patientsikkerhed

Det vigtigste for NuHjælp er, at du kan føle dig tryg ved at finde en behandler hos os. Derfor har vi strenge kvalitetskrav til behandlere, der er en del af NuHjælp, og vi underlægger os Styrelsen for Patientsikkerheds regler og retningslinjer på sundhedsområdet i Danmark. Det betyder for dig, at du kan være 100% sikker på, at de behandlere, der er en del af NuHjælp, har taget den nødvendige uddannelse indenfor deres fag til at kunne tilbyde professionel behandling.

Klik her for at læse regler og vilkår for behandlere.

Gode grunde til at vælge
NuHjælp

Oftest stillede spørgsmål (FAQ)

Der er desværre ingen magisk formular – dog er der gratis ressourcer. Under NuHjælps behandlerliste, kan du finde gratis rådgivningstilbud. Oftest kan man komme i kontakt med en kyndig person, som kan hjælpe med afklaringen. Tryk Find hjælp, for at tilgå NuHjælps behandlerliste. 

Alt hvad du har brug for og lyst til. Vores behandlere specialiserer sig indenfor alt fra depression, stress, PTSD, selvværdsproblemer, manglede motivation og angst.

Behandlere på NuHjælp er uddannede, trænede og akkrediterede terapeuter, som alle opfylder de strenge krav fremsat af NuHjælp. For at være en del af NuHjælp skal en behandler have fuldført eller være i gang med en uddannelse, der er Statsgodkendt, godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, eller er godkendt under foreninger, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du kan benytte NuHjælps søge- og sorteringsmodul (behandlerliste) og kontakte din ønskede behandler ganske gratis. Du kan kontakte de(n) behandler du finder frem til, som du mener egner sig bedst til dine præferencer og behov, uden omkostninger. Vi ville dog være glade for et like på sociale medier. Et NuHjælpsforløb koster dog det samme, som hvis du modtog behandling nu, dog deler vi det op i mindre overskuelige bidder for dig.

Mange studier tyder på at jo hurtigere borgere kommer i behandling for dårligt mentalt eller fysisk helbred, jo hurtigere kan de få en sammenhængende hverdag. Det er både vigtigt for det enkelte individs livsglæde, og for samfundet. Der er en stor samfundsmæssig gevinst at hente i form af færre sygedage, tabt produktion, mm. Mange af os fravælger behandling grundet økonomiske omstændigheder, og vores mentale og fysiske velvære bliver hurtigt nedprioriteret før regninger og andre udgifter. Med et NuHjælpsforløb kan du få den hjælp, du har lyst til eller behov for nu, og betale ned til 100kr./mdr. med 0% i renter til forløbet er betalt ud. Du betaler altså det samme beløb for behandlingen – NuHjælp tilbyder bare at dele det op i mindre bidder, så du hurtigere kan få din hverdag til at fungere, og ikke lader økonomiske omstændigheder stå i vejen for dit helbred. 

Ja. Udfyld Få et NuHjælpsforløb formularen nederst på denne side. Vi vil kontakte dig og din ønskede behandler, og prøve at opsætte et NuHjælpsforløb mellem dig og behandlere. Det kan dog ske at et NuHjælpsforløb ikke ønskes fra behandlers side.

Som udgangspunkt vil NuHjælp “lægge ud” for de første 5000 kr., af dit behandlingsforløb. Uanset størrelsen på afbetalingsstørrelsen vil der ikke pålægges renter eller gebyrer hverken fra NuHjælps eller behandlers side.

Benyt NuHjælps sorteringsmodul og find den behandler der passer dine præferencer. Start med at vælge “Hvad søger du hjælp til”, og indtast herefter dine præferencer til din behandler. Vi arbejder på nuværende tidspunkt på et spørgehjul, så som vil automatisk matche dig med den behandler der passer bedst til dig.

Har du spørgsmål, klager, ris eller ros?
Vi elsker kritik, feedback og respons. Ræk gerne ud til os.

*Ved at udfylde og afsende formularen accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.