Ventilen

Afhjælpningstilbud & fællesskab

Henvender sig til:

Børn, Unge, Voksne

Åbningstider

Følg linket for at finde de forskellige tilbud og deres respektive åbningstider.

https://ventilen.dk/for-unge/#danmarkskort

Rådgivningsform

Fysisk

Portalbeskrivelse

Ventilen er en frivillig social organisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge. Vi driver tilbud landet over for unge, der føler sig ensomme, og derudover arbejder vi for at skabe viden og debat om ensomhed blandt unge. Ventilen er en landsdækkende organisation og har pt 24 lokale tilbud i 22 byer.

Ensomhed er den følelse, der opstår når du føler, at du ikke har nok venner eller mangler nogen at gå til, når det er rigtig svært. Hos Ventilen er der et trygt fællesskab, hvor du kan møde andre unge, der har det ligesom dig.

Der er altid er en vej ud af ensomheden. Det er ikke din skyld, hvis du føler dig ensom, men du er nødt til at tage det første skridt. Ventilen vil gerne støtte dig og tilbyde et sted, hvor du kan møde andre unge. Vores frivillige er selv unge, og de sørger for at skabe trygge rammer, uanset om du kommer i et mødested eller i et KOMsammen-tilbud. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at være sammen med andre, øve dig i at møde nye mennesker, finde ud af hvilke slags venskaber, du har brug for og dermed få mulighed for at finde din vej ud af ensomheden.

I mødestederne er madlavning og fællesspisning, biografture og brætspil tit på programmet. Vi tager også på forskellige udflugter eller til arrangementer sammen. Der er 16 mødesteder.
Mødestederne er for unge fra 15-25 år.

I KOMsammen handler aktiviteterne om at røre sig på en måde, hvor alle kan være med. Derudover laver vi sund og lækker mad, som vi spiser sammen. Der er 8 af denne slags tilbud.
KOMsammen er for unge fra 15-30 år.

Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Ventilen

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.