Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Depression, Eksistentielle problemer, Ensomhed, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende selvtillid, Parterapi, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Stress

Priser

Fysiske sessioner á 90 min.:
Psykoterapi/Coaching i klinik: Kr. 575,00
Walk & Talk i naturen: Kr. 575,00
Online sessioner á 60 min:
Psykoterapi/Coaching/Sparring: Kr. 450,00
Gruppeterapi: Efter aftale

200 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

68 år

Relgiøsitet

Spirituel

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Dansk Institut for Organisk Psykoterapi

Uddannelsesvarighed

6 år

Professionel erfaring

22 år

Særlig erfaring med

Voksne, Ældre, Par

Personlig beskrivelse

Dengang – da jeg blev valgt fra og mit hjerte skulle samles sammen igen, blev psykoterapien den afgørende hjælp for mig. Jeg fik personlig indsigt og fornyet livskraft til at se fremad og finde mening i livet, og åbne for dets mange facetter og nye muligheder.
Det blev også starten på en vigtig del af min livsgerning at hjælpe andre som psykoterapeut, coach eller samtalepartner til at samle livets mange tråde og opnå glæden og tilfredsstillelsen ved at lykkes – med kærligheden, parforholdet, familien, jobbet… og livet.
Gennem årene er det blevet til mange samtaler enten terapeutiske, coachende eller blot samtaler om at leve livet i nu’et med de menneskelige ressourcer der var mulige at samle sammen. Det er også blevet til kurser og uddannelser i mange organisationer og virksomheder, hvor ledere og medarbejdere har udviklet personligt indsigt og forståelse af menneskers forskellighed og sårbarhed, for at kunne skabe et motiverende psykisk arbejdsmiljø som grundlag for fælles trivsel.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Din psykoterapeutiske proces er vores fælles arbejde:
Din psykoterapeutiske proces kan hjælpe dig til at gøre dine både bevidste og ubevidste tanker, følelser, forventninger eller antagelser konkrete i forhold til de problemer du har med dig fra fortiden, eller skal have afklaret nu-og-her – eller du frygter måske opstår på et senere tidspunkt.
Gennem vores dialog med spørgsmål og refleksion udvikler du evnen til nye svar på både gamle og nye problemer, der kan hjælpe dig med at optrævle uhensigtsmæssige eller uoverskuelige tanke -og følelsesmønstre.
Gennem afslapning – det kan være øvelser, meditation eller healing med fokus på energierne i dit åndedræt, hjerte eller sjæl – opnår du en dybere autentisk kontakt til dig selv og dine livsværdier med den stærke energi, der ligger i din intention med dit liv, der fremover skal støtte dig i dit arbejde med at skabe det liv, du ønsker at leve.
Hvordan mine klienter og jeg samarbejder – har jeg beskrevet med 8 cases i bogserien ”Livets labyrint” – baseret på terapeutiske samtaler med kvinder, mænd og par, om hvordan de fik arbejdet sig igennem modgang og krise. (Se mere på www.livetslabyrint.dk)
Bog 1 er udkommet med flotte anmeldelser fra anerkendte psykologer og terapeuter og kan findes på Google. Bog 2 udkommer efteråret 2021.

Behandlingsformer

Psykoterapi som individuel terapi, Parterapi eller Gruppeterapi. Soul-Body energihealing, Meditationer m.m. Coaching individuelt eller for Teams/Grupper. Sparring, Konfliktløsning, Facilitering tilpasset konkrete problemstillinger
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Vagn Kirkeskov

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.