Trine Pedersen

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Familiemedlemmer eller nære venner der døjer med dårligt mentalt helbred, misbrug eller fysiske handicap, Identitetskrise, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende motivation og modløshed, Misbrug, Selvmordstanker, Spiseforstyrrelser, Stress, Tab af familiemedlem eller nær ven, Tankemylder, Vredesproblemer

Priser

Onlineterapi:
450 kr. – 45 min
700 kr. – 90 min

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

48 år

Relgiøsitet

Ateist

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Dansk NLP

Uddannelsesvarighed

7 år

Professionel erfaring

1 år

Særlig erfaring med

Børn, Unge, Voksne

Personlig beskrivelse

I hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med mennesker. Det har ført mig fra en specialbutik, til specialpædagog i arbejdet med udsatte børn og gennem den pædagogiske filosofi til psykoterapiens verden. Dette har givet mig meget erfaring i, hvor jeg taler med forskellige typer mennesker. Jeg ser og forstår individet ud fra både den pædagogiske, psykologiske, filosofiske og senest også psykoterapeutiske tilgang. Jeg har altid følt mig draget til den rolle, hvor jeg kan hjælpe andre mennesker, til en bredere forståelse af deres egen situation. Min egen livserfaring har givet mig indsigt i, at det kan være svært at være menneske. Men jeg tror på, at vi med indsigt og forståelse kan skabe forandring i vores liv – det ved jeg at jeg har. Jeg har erfaring i, at støtte mennesker der har udfordringer i forældrerollen, dysfunktionelle familier, misbrug, arbejdet med unge som har det svært, omsorgssvigt og mennesker der ønsker at finde en vej henimod en større livskvalitet. Som psykoterapeut er jeg fordomsfri, ærlig, omsorgsfuld og i øvrigt bare et menneske.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og skaber derfor indsigt i de sociologiske, psykologiske og filosofiske elementer i dit liv. Dette opleves og formidles, gennem ”mine briller” som er pædagogiske og terapeutiske. Målet med denne metode er at, skabe forståelse for hvad der er din udfordring og et nyt perspektiv på dette. Derefter hjælpe dig med, at acceptere situationen, så vi sammen kan finde en vej mod løsningen. Jeg har ingen færdige løsninger på udfordringerne som du måtte have, da jeg tror på, at det er gennem din indsigt, også er din løsning der kan ændre alt. Min rolle vil være at, støtte dig i denne proces mod en positiv forandring i dit liv.

Behandlingsformer

Psykoterapi – med udgangspunkt i mennesket gennem en filosofiske, psykologiske, pædagogiske og terapeutiske briller.
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Trine Pedersen

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.