psykoterapeut thomas duholm nuhjælp

Thomas Duholm

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Identitetskrise, Seksuel orientering, og accept heraf, Stress, Tab af familiemedlem eller nær ven, Eksistentielle kriser
psykoterapeut thomas duholm nuhjælp

Priser

Terapi / 700 kr. / 60 min.
Online terapi / 700 kr. / 60 min.
Terapi studerende / 500 kr. / 60 min.
Online terapi studerende / 500 kr. / 60 min.

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

45 år

Relgiøsitet

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

SEOP, Københavns Gestalt Institut

Uddannelsesvarighed

5 år

Professionel erfaring

5 år

Særlig erfaring med

Unge, Voksne, Ældre, Par

Personlig beskrivelse

Ja, hvorfor valgte jeg at blive terapeut. Det er et godt spørgsmål, som jeg ikke har et helt tydeligt svar på. Jeg har dog altid været interesseret i den menneskelige psyke, og hvordan vi reagerer i sociale sammenhænge. Som tidligere folkeskolelærer blev det hurtigt tydeligt for mig, at min største ressource var relationen til børnene og den udvikling, jeg kunne skabe med det som basis. Og det har nok også, om jeg vil det eller ej, været en af de helt store grunde til, at jeg i dag er terapeut. Et valg jeg bestemt ikke har fortrudt.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg er optaget af arbejde med det hele liv – at kigge på flest mulige af livets facetter, hvad enten det er dit arbejde og madvaner, dine relationer og følelser eller dine værdier og din spiritualitet. Jeg har et relationelt udgangspunkt og tror på, at du skal turde være dig selv og træffe dine valg fra et dybereliggende, meningsfuldt og reflekterende sted – der hvor du er i overensstemmelse med dig selv. Og så har jeg også fokus på vigtigheden af fællesskaber. For det er her, vi har mulighed for at finde os selv skabe en bæredygtig, holdbar udvikling.Mit udgangspunkt er, at du selv kommer med dine mål, og så arbejder vi herudfra – det er dig der bestemmer.Hvis jeg selv skal definere et mål, må det være ordet indsigt. Indsigt i hvem jeg er, hvordan jeg agerer og reagerer, samt hvilken betydning det har for mig selv, mine relationer og min omverden. Og så bruge den indsigt til at tage de rigtige valg og skabe det bedst mulige liv.

Behandlingsformer

Neuroaffektiv psykoterapi, eksistentiel psykoterapi, moderne gestaltterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Thomas Duholm

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.