Susanne Møbius

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Depression, Ensomhed, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende motivation og modløshed, Mobning, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Spiseforstyrrelser, Tab af familiemedlem eller nær ven, Vredesproblemer

Priser

Individuel terapi / 700 kr. / 60min.
Fem sessioner / 3250 kr. / 5x60min
Terapi til studerende, arbejdsledige og pensionister / 550 kr. / 60 min.
Fem sessioner / 2250 kr. / 5x60min.

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Nej

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Fysisk

Alder

57 år

Relgiøsitet

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

SEOP Instituttet

Uddannelsesvarighed

4 år

Professionel erfaring

3 år

Særlig erfaring med

Unge, Voksne, Ældre

Personlig beskrivelse

Jeg er et erfarent menneske, som har gennemlevet mange udfordringer og kriser i mit liv. Det er med til at gøre mig indlevende, lyttende og empatisk overfor klienten. Jeg er i stand til at skabe et trygt rum, hvor det er muligt at være med sin sårbarhed og sine udfordringer uden at opleve sig forkert. Det er meget vigtigt for det terapeutiske arbejde, at jeg har en god alliance med klienten, så det gør jeg meget for at opnå og at de oplever sig mødt, hørt og set, der hvor de er i deres proces.Via min egen terapi oplevede og erfarede jeg, hvor helende og udviklende det er at sidde i et lyttende og vurderingsfrit rum og blive mødt i det svære på en omsorgsfuld måde.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg arbejder eksistentielt, oplevelsesorienteret og fænomenologisk, hvilket betyder at vi undersøger og udforsker forskellige aspekter af dine temaer, og hvordan de indvirker på dit liv. I det arbejde berører vi både tanker, handlinger, hændelser, følelser og kropssansninger. Det kan mange gange også give mening at undersøge og arbejde med dine ressourcer. Udover ovenstående inddrager jeg også elementer fra den neuroaffektive og emotionsfokuserede metode. Eksistentiel- og oplevelsesorienteret psykoterapi tilbydes til dig, som har brug for at se nærmere på dine udfordringer med senfølger fra bardomstraumer, uhensigtsmæssige mønstre, lavt selvværd, depressive tilstande, m.m. Psykoterapi er en nænsom og effektiv behandling mod smertefulde psykiske tilstande, og øger din mulighed for at leve dit liv med større glæde og bedre balance.

Behandlingsformer

Eksistentiel- og oplevelsesorienteret psykoterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Susanne Møbius

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.