Sexlinien

Rådgivning

Henvender sig til:

Børn, Unge, Par

Åbningstider

Telefonrådgivning & chat:
Man-fre 15.00-19.00

Brevkasse:
Åbent alle dage – svartid 7-10 dage

Rådgivningsform

Online, Telefon

Portalbeskrivelse

Vi besvarer spørgsmål om sex, seksualitet, prævention, abort, graviditet, køn, krop, lyst, pubertet, den første gang og så videre. Du kan få rådgivning gennem telefon, chat eller brevkasse på nettet.

Rådgiverne kan lytte, give information, give vejledning og rådgivning samt henvise dig videre, hvis du har bruge for yderligere rådgivning. Vi er ikke læger og kan ikke stille diagnoser for dig. Vi er heller ikke psykologer som kan give dig terapi.

Du er anonym, når du stiller spørgsmål til os. Også selvom vi beder om nogle informationer om dit køn, din alder og hvor i landet, du ringer eller skriver fra.

I brevkassen vil mange andre mennesker kunne læse dit spørgsmål og vores svar, men vi sørger for, at du ikke bliver genkendt, hvis du kommer til at skrive dit navn eller andet, der klart kan vise, hvem du er. Andre vil heller ikke kunne se, hvor i landet, du skriver fra.

Derudover kan du altid benytte vores hjemmeside, www.sexlinien.dk, som er et kæmpe opslagsværk med guldkorn om køn, krop og seksualitet.

Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Sexlinien

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.