Pia Laub

Kropsterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Eksistentielle problemer, Fysisk vold, Identitetskrise, Manglende motivation og modløshed, PTSD, Seksuelt overgreb, Selvmordstanker, Spiseforstyrrelser, Vredesproblemer
Hovedpine, Mave, Ryg, Spændingssmerter

Priser

Kropsterapi / 925 kr. / 75 min.

200 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Nej

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Fysisk

Alder

48 år

Relgiøsitet

Spirituel

Uddannet som

Kropsterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Manuvision

Uddannelsesvarighed

2 år

Professionel erfaring

4 år

Særlig erfaring med

Børn, Unge, Voksne, Ældre

Personlig beskrivelse

Jeg har brugt hele mit liv på at øve mig i, at se andre og mærke ind i andre. På godt og ondt. Det har givet mig en fin fornemmelse af mennesker omkring mig – indfølingen er nemlig det, der optager mig aller mest. Mødet med et andet menneske, og relationerne i vores liv. Ikke mindst relationen til dig selv, som jo er det menneske, du er aller tættest på hele tiden.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg arbejder både med børn, unge og voksne, og har erfaring med en bred vifte af psykiske og fysiske problematikker. De er blandt andet stress, angst, chok, traumer, personlige kriser samt smerter i led, nakke og ryg. Som kropsterapeut er jeg særligt interesseret i nervesystemet og den måde, vi er i livet på – ikke mindst i forhold til vores relationer.
Jeg underviser på ManuVision uddannelsen til Kropsterapeut og Træner, og så har jeg også en erhvervssproglig uddannelse fra CBS, er uddannet coach og har arbejdet med kommunikation i erhvervslivet og i en kommune.

Behandlingsformer

Kropsterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Pia Laub

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.