psykoterapeut maria valentin jensen nuhjælp

Maria Karina Valentin Jensen

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Depression, Fødselsdepression, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende motivation og modløshed, Stress
psykoterapeut maria valentin jensen nuhjælp

Priser

Individuelle samtaler / 650 kr. / 60 min.
Online/telefonisk samtale / 550 kr. / 45 min.
Par og familie terapi / 800 kr. / 60-90 min.
Råd og vejledningsforløb for gravide og småbørnsforældre 450 kr.
Rabat gives til studerende og arbejdsledige.

200 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Nej

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

47 år

Relgiøsitet

Spirituel

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

ID Academy

Uddannelsesvarighed

10 år

Professionel erfaring

10 år

Særlig erfaring med

Børn, Unge, Voksne

Personlig beskrivelse

Jeg har arbejdet med mennesker i sårbare situationer i mere end 20 år, jeg er oprindelig uddannet pædagog, siden hen certificeret psykoterapeut, børn/unge yoga og mindfulness instruktør samt familie behandler. Jeg har i mit virke støttet børn og unge som har autismespektrum forstyrrelser, samt børn og unge med depression, angst, OCD, ADHD mm. Familie behandling og rådgivning har jeg også engageret mig i gennem flere år. Derudover er jeg meget optaget af vores familiemønstre og de dynamikker vi vokser op i. Jeg brænder for mit arbejde og er oprigtig nysgerrig og interesseret i mennesker.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

I mit terapeutiske arbejde tager jeg udgangspunkt i hvor du er lige nu. For mig er nærvær og autencitet nøgleord i terapi og i egen udvikling. Udgangspunktet i mit arbejde er relationen og kontakten. Det er mødet mellem mennesker, der for alvor gør en forskel. Jeg arbejder ud fra en ressource og helhedsorienteret forståelse af mennesket via et humanistisk og etisk menneskesyn. Med afsæt i den enkeltes virkelighed, arbejder jeg med at støtte en udvikling og integration af kropslige, følelsesmæssige og kognitive færdigheder. Jeg går højt op i at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du i eget tempo, kan komme i dybere kontakt med din inderste kerne og dit autentiske selv, for at du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi kan i terapien eksempelvis arbejde med angst, dine gamle overbevisninger, uhensigtsmæssige mønstre, familie dynamik mm. Metodisk er jeg blandt andet inspireret af kropsorienteret og neuroaffektiv udviklingspsykologi, chok traumeheling baseret på nyere hjerneforskning og indsigt i nervesystemet, metakognitiv terapi, systemisk tænkning, mentaliserings baseret terapi og mindfulness.

Behandlingsformer

Samtaleterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Maria Karina Valentin Jensen

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.