psykoterapeut line rodsten NuHjælp

Line Birkelund Rodsten

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Eksistentielle problemer, Familiemedlemmer eller nære venner der døjer med dårligt mentalt helbred, misbrug eller fysiske handicap, Identitetskrise, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Tab af familiemedlem eller nær ven, Tankemylder, Vredesproblemer, Konflikthåndtering
psykoterapeut line rodsten NuHjælp

Priser

Individuel terapi / 800 kr. / 60 min.
Individuel terapi / 1000 kr. / 90 min.
Parterapi / 1000 kr. / 90 min.
Supervision / 800 kr. / 60 min.

Studerende, dagpengemodtagere eller kontanthjælpsmodtagere får 100,- reduktion

200 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Nej

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

45 år

Relgiøsitet

Spirituel

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Københavns Gestalt Institut

Uddannelsesvarighed

4 år

Professionel erfaring

5 år

Særlig erfaring med

Unge, Voksne, Par

Personlig beskrivelse

Jeg har altid været optaget af måder vi mennesker er sammen – hvordan vi kan elske, hade, afvise, tilgive, ignorere, skænde, rumme, beskytte og elske hinanden. Kort sagt – jeg har altid haft en dyb fascination af menneskets mange facetter og følelser.
Jeg er af den overbevisning at intet menneske er født ‘ondt’ – vi kan handle på måder, der gør andre, og os selv, ondt, men hvis vi mødes af et andet menneskes ubetingede opmærksomhed, forståelse og nysgerrighed, ved jeg, både af personlig og faglig erfaring, at vi kan lære at tage ansvaret og begynde at behandle os selv og andre på en kærlig måde. Jeg har gennem hele mit voksne liv, på den en eller anden måde, arbejdet med mennesker, der er faldet uden for normen, været udsatte og anderledes og dette har givet mig en stærk beundring for menneskets styrke, fleksibilitet og overlevelsesevne.
Vejen for mig går gennem kærlighed – ikke romantisk kærlighed – men selvkærlighed og medmenneskelig kærlighed og en tro på, at dét vi ikke kan leve med hos os selv og andre indebærer, at vi i realiteten ikke tillader os at leve som de helt perfekt, uperfekte individer vi er.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Min tilgang til terapien bygger på det man kalder den oplevelsesorienterede og eksistentielle tænkning. Det betyder, at vi i terapien har opmærksomhed på de valg du foretager i livet og ikke mindst dit ansvar for det liv du har. Der er ingen rigtige løsninger eller skabelon for hvad vi skal tale om eller hvordan det skal foregå – terapien er et samspil mellem dig og mig og det, der fylder hos dig – lige nu og her.
I vores samtaler spørger jeg ind til dit liv og måske udfordrer jeg dig nogle gange i de ting du siger eller tænker, men det er DIG, der styrer processen – DU vælger, hvad vi taler om og hvor meget du vil dele med mig.
Det er hårdt arbejde at forandre sig og måske for første gang begynde at acceptere og elske sig selv, som den man er og ikke som den andre, eller man selv, synes man bør være. Men det er også det befriende og vidunderlige ved at gå i terapi – man kræver sig selv og sit eget liv tilbage.

Behandlingsformer

Samtaleterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Line Birkelund Rodsten

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.