Janne Ettrup NuHjælp massør psykoterapeut

Janne Ettrup

Ergoterapeut, Massør, Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Eksistentielle problemer, Ensomhed, Identitetskrise, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende motivation og modløshed, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Stress, Tab af familiemedlem eller nær ven
Hovedpine, Nakke, Ryg, Spændingssmerter, Fysiske stresssymptomer
Janne Ettrup NuHjælp massør psykoterapeut

Priser

Terapi / 500 kr. / 60 min.
Terapi / 650 kr. / 90 min.
Terapeutisk massage / 550 kr. / 90 min.
Terapi og massage / 750 kr. / 120 min.
Parterapi / 650 kr. / 90 min.

200 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Fysisk

Alder

48 år

Relgiøsitet

Uddannet som

Ergoterapeut, Massør, Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Institut for Gestaltanalyse, Ergoterapeutskolen i Holstebro

Uddannelsesvarighed

8 år

Professionel erfaring

4 år

Særlig erfaring med

Voksne

Personlig beskrivelse

Lige siden mine teenageår, har jeg været meget interesseret i psykologi. Jeg havde det selv rigtig svært i min ungdom – med meget lavt selvværd. Jeg følte mig fanget i et ‘fængsel’, som jeg ikke kunne komme ud af.
Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv – hele mit liv – de første mange år alene, fordi jeg ikke vidste, hvem jeg kunne bede om hjælp. Midt i 20’erne fandt jeg for første gang en terapeut, der kunne hjælpe mig.
Motivationen for at tage en psykoterapeut uddannelse var både at hjælpe mig selv (udvikle mig selv, så jeg kunne blive tilfreds i mit liv) og blive i stand til at hjælpe andre mennesker til at få det godt. Den uddannelse, jeg valgte, var netop dén måde, de arbejdede på: at vi lærte om psykologi ved at arbejde med os selv og vi lærte at lave terapi ved at give hinanden terapi – og se vores undervisere give vores medstuderende (og os selv) terapi.
Jeg har mærket på egen krop, hvor fantastisk psykoterapi er. Hvor fantastisk det er, at blive hel – og fri til at kunne gøre det, jeg har brug for og leve det liv, jeg ønsker.
Mit håb er, at alle mennesker vil give sig selv den gave.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg møder dig, hvor du er – og tager udgangspunkt i, hvad du har brug for hjælp til. Jeg har forskellige værktøjer, som jeg anvender efter, hvad der er hjælpsomt og giver mening for dig og det, du tumler med.
Jeg laver jeg-styrkende terapi som hjælper dig til at stå stærkere i livet, blive fri af de begrænsninger/udfordringer/konflikter, du oplever – både inde i dig selv og i forhold til omgivelserne. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for og hvad du kan gøre, for at blive glad og tilfreds og leve det liv, du ønsker.

Behandlingsformer

Samtaleterapi, Jeg-styrkende terapi, klientcentreret terapi, krops- og gestaltterapi, kognitiv terapi, den paradoksale forandringsteori, positiv psykologi m.m., Stresshåndtering, Terapeutisk massage
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Janne Ettrup

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.