Jacob Jespersen kropsterapeut NuHjælp

Jacob Jespersen

Kropsterapeut, Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Identitetskrise, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Manglende motivation og modløshed, Selvmordstanker, Stress, Vredesproblemer, Ledelse, vanskellige relationer og udvikling
Jacob Jespersen kropsterapeut NuHjælp

Priser

Individuel samtale / 700 kr. / kropsterapi

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

48 år

Relgiøsitet

Kristen, Spirituel

Uddannet som

Kropsterapeut, Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Københavns Gestalt Institut. David Kirk-Campbell

Uddannelsesvarighed

7 år

Professionel erfaring

6 år

Særlig erfaring med

Voksne, Ældre, Ledelse

Personlig beskrivelse

Mit navn er Jacob Jespersen og jeg tilbyder gestaltterapi og Touching Dialogue terapi . Mange stiller sig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg få ud af terapi?Terapi er i min erfaring for alle som ønsker hjælp til at lære sig selv bedre at kende, er træt af at leve et liv på automatpilot, komme igennem livskriser, arbejde med relations-problemer ifh. til kæreste/ægtefælle, familie, børn, venner, kollegaer. Med terapi har du mulighed for at du lærer dig selv, dine ønsker og dit potentiale bedre at kende, bearbejde de svære følelser i godt selskab og blive styrket som menneske. Typiske reaktioner på et terapiforløb er at du føler dig mere levende, autentisk og i stand til at træffe klare valg for dig selv.Min opgave som terapeut er at hjælpe dig med at lære dig selv at kende og være din støtte i din udviklingsproces. Gestaltterapi baserer sig på at vi alle som mennesker har et valg og at god menneskelig kontakt virker helende. Fokus er på her og nu og fremtiden, fortiden er kun vigtig når det giver mening for en god fremtid.Jeg har en bred livserfaring, har været sergent i forsvaret, arbejdet 13 år i telekommunikationsbranchen på strategisk niveau, har startet eget internet-firma, arbejdet som headhunter, ledelses-konsulent, roet på det danske landshold i 7 år og været landstræner i 3 år. Igennem min karriere og mit liv har jeg lært at det er mennesker som gør en forskel. Ved siden af mit virke som terapeut arbejder jeg som ledelses-konsulent med fokus på udvikling af ledere, organisationer og arbejdsglæde.Jeg færdiggjorde min 4-årige uddannelse som psykoterapeut på KGI – Københavns Gestalt Institut sommeren 2015 og er under løbende professionel supervision. I 2016 har jeg færdiggjort min 3-årige uddannelse som Touching Dialouge terapeut.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Min opgave som terapeut er at hjælpe dig med at lære dig selv at kende og være din støtte i din udviklingsproces. Gestaltterapi baserer sig på at vi alle som mennesker har et valg og at god menneskelig kontakt virker helende. Udgangspunktet for terapien er hvordan du fungere i dine vigtige relationer. Fokus er på her og nu og fremtiden, fortiden er kun vigtig når det giver mening for en god fremtid.

Behandlingsformer

Psykoterapi – Gestalt, Kropsterapi- Touching Dialogue
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Jacob Jespersen

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.