Headspace

Rådgivning

Henvender sig til:

Børn, Unge
Headspace NuHjælp gratis rådgivning

Åbningstider

Chat:
Mandag 12.00‑22.00
Tirsdag 12.00‑18.00
Onsdag 12.00‑18.00
Torsdag 12.00‑22.00
Fysisk fremmøde & telefon:

Tjek åbningstider, telefonnummer og adresser på de lokale headspace-sider

Rådgivningsform

Online, Fysisk, Chat

Portalbeskrivelse

Vi er nogen at tale med.

Har du noget, som du synes er svært, har du brug for at sige nogle ting højt, eller har du brug for at få lettet hjertet? Intet er for stort eller småt til at kontakte headspace.

Du er ekspert i dit eget liv, og vi kan hjælpe dig til at sætte ord på det, der er svært. Sammen kan vi bryde gamle tankemønstre, se hverdagen på en ny måde og skabe nye mulige.

Du kan finde headspace i mange byer – vi dækker det meste af Danmark. Du kan ringe til os, sende en besked, eller bare dukke op – husk at tjekke vores åbningstider. Du finder dem, vores nummer og adresse på de lokale headspace-sider.

I headspace kan du også få en anonym samtale via video. Hvis du kontakter dit enkelte center via kontaktformularen kan du booke en samtale, hvorefter du får tilsendt et anonymt link til en videosamtale. Videosamtaler er det bedste alternativ til de fysiske samtaler, vi kan tilbyde i vores centre.

Måske har du slet ikke en så konkret idé om, hvad der trykker. Måske har du bare brug for at tale med nogen. Måske har du som mange andre svært ved at håndtere hverdagen? Lige meget hvad så er vi her for at hjælpe dig.

Du kan læse mere om, hvilke emner andre unge taler med os om i headspace lige her. Du kan også møde unge, der har fundet støtte i headspace ved at klikke her.

Du kan være 100% anonym, når du chatter med os, og det er helt gratis.

Chatten er er ligesom headspace-centrene for dig, som har brug for at få vendt dine tanker og følelser, og det som fylder meget i dit hoved. Vi er her, hvis du savner én, der lytter, og vi hjælper også gerne med at finde den rette hjælp andre steder, hvis der er brug for det.

Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Headspace

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.