Gitte Bæk NuHjælp

Gitte Bæk

Coach, Antroposofisk terapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Eksistentielle problemer, Manglende livsglæde, Seksuelt overgreb, Sexisme, Stress, Søvnproblemer, Seksuelle problemer, Samlivsproblemer
Psykosomatiske problematikker, Underlivssygdomme
Gitte Bæk NuHjælp

Priser

Samtaleterapi/Coaching: 750 kr./90 min.
Irisanalyse/Heilpraktik: 750 kr./90 min.
Studerende/Pensionister/Børn: 600 kr./90 min.
Par: 1.200 kr./90 min.
Behandlingsforløb af 6 sessioner: 10 pct. rabat/6×90 min.

300 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

50 år

Relgiøsitet

Kristen, Spirituel

Uddannet som

Coach, Antroposofisk terapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Rosenkreuzerskolen og Rambøll Management Consulting Attractor

Uddannelsesvarighed

6 år

Professionel erfaring

5 år

Særlig erfaring med

Unge, Voksne

Personlig beskrivelse

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der står et svært sted i livet på grund af fx en livskrise eller psykiske vanskeligheder, og at støtte mennesker i at udvikle sig på et spirituelt/åndsvidenskabeligt grundlag. Jeg er taknemmelig for at få lov til at følge og støtte andre mennesker et stykke af vejen i deres liv. Og at hjælpe mennesker med at forstå sig selv, og finde mening i det, de har været igennem og står i. Og ikke mindst at hjælpe mennesker med at blive bevidste om deres mønstre, tanker og følelser, så de kan blive mere frie af dem og skabe de forandringer i deres liv, som de ønsker.

Mit livsfundament er antroposofien (åndsvidenskab). Og mit udgangspunkt er, at alle mennesker har en indre kerne og drivkraft, som er af åndelig/spirituel natur. Jeg har selv været igennem livskriser og sygdom, og har arbejdet intenst med at styrke min indre kerne, og med at forstå og ændre mine mønstre, tanker, følelser og handlinger. Alt sammen har bevirket, at jeg i dag kan møde klienter med stor medfølelse, varme og forståelse, så de kan åbne op og få hjælp til det, der er svært, udfordrende og smertefuldt for dem.

Ved siden af min terapeutiske praksis arbejder jeg i kommunalt og gymnasialt regi som terapeut, coach og vejleder for unge, der er psykisk sårbare og har psykiske diagnoser og udfordringer med angst, borderline, depression, selvskadende adfærd, ADHD, koncentrationsvanskeligheder, søvnproblemer etc.

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet som vejleder, terapeut, rådgiver, coach, personaleansvarlig leder og formidler. Jeg er RAB-godkendt Antroposofisk Terapeut, Homøopat og Irisanalytiker (Heilpraktiker), Certificeret Systemisk Coach og Cand.scient.soc. i Kommunikation.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Jeg tilbyder psykoterapi kombineret med homøopatisk medicin ud fra en åndelig/spirituel tilgang. Jeg møder dig med stor medfølelse, varme og forståelse, så du i tillid kan åbne op og få hjælp til det, du har behov for.

Har du udfordringer med kærlighed og seksualitet (inkl. mentale, følelsesmæssige og fysiske senfølger af seksuelle overgreb og sexisme)? Er du stresset, har præstationsangst eller står du i en livskrise? Mangler du selvværd/selvtillid? Føler du dig ensom, ked af det, har voldsomme følelsesudsving, søvnproblemer, manglende livslyst eller kropssmerter? Så kan jeg hjælpe dig!

Vi undersøger sammen, hvad det er for følelser, tanker, mønstre, handlinger og fysiske symptomer, som er i ubalance, svære, udfordrende og smertefulde for dig. Jeg støtter dig i processen med at forstå det, du har været igennem og det du står i. Og vi arbejder med at styrke din selvbevidsthed og indre kerne, at transformere usunde følelser og øge din følelsesmæssige ligevægt samt at skabe nye og sundere tankemønstre og handlemønstre – så du i højere grad kan skabe det liv, du ønsker. Derudover arbejder vi med at helbrede eventuelle fysiske symptomer og ubalancer.

Kombinationen af samtale og homøopati bevirker, at der sker en forståelse, forløsning og forandring helt ind på celleplan, så der skabes en mere varig og helhedsorienteret forbedring. Ud over samtale og homøopati benytter jeg irisanalyse. Derved kan jeg målrette terapien og sikre en mere optimal behandling. Jeg tager et nærfoto af dine øjne, som udgangspunkt for analysen. Og spørger ind til dine symptomer og ubalancer, både de fysiske, psykiske og mentale. Jeg anbefaler ofte konkrete øvelser, meditationer og læsestof, som du kan praktisere og fordybe dig i mellem konsultationerne.

Terapien tilpasses naturligvis individuelt i forhold til om du har behov for og ønsker både samtaleterapi, homøopatisk medicin og irisanalyse eller fx kun samtaleterapi eller homøopati.

Ud over en åndsvidenskabelig/spirituel (antroposofisk) tilgang, trækker jeg på den narrative-systemiske metode.

Behandlingsformer

Åndelig Psykoterapi, Antroposofisk Homøopatisk Medicin & Isanalyse, Systemisk & Narrativ Coaching.
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Gitte Bæk

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.