GirlTalk

Rådgivning

Henvender sig til:

Børn, Unge
NuHjælp girltalk

Åbningstider

Chat & sms
Mandag: kl. 18.30 -24.00
Tirsdag til torsdag: kl. 18.30-22.30
Fredag – Lørdag: kl. 19.00-21.00
Søndag: kl. 18.30-22.30

Rådgivningsform

Online, Fysisk, Chat

Portalbeskrivelse

Alle har brug for en at tale med

Hos GirlTalk er der ingen problemer, der er for store eller små, og vi ønsker at give dig et frirum, hvor du altid kan tale om det, du har på hjerte. Derfor sidder de frivillige rådgivere klar hver aften, hvis du har brug for nogen at tale med.

Hos GirlTalk har vi mange forskellige frivillige og der kommer hele tiden nye til. Mange af de frivillige er studerende og læser eksempelvis psykologi. For at være frivillig hos GirlTalk skal man være mellem 18 og 35 år, og deltage i forskellige kurser løbende. Vores frivillige er på GirlTalk, fordi de vil gøre en positiv forskel for andre unge piger.

Udover rådgivningen, hvor vi både har chat- og sms-rådgivning, så tilbyder vi psykologsamtaler, foredrag og EmpowR-grupper. Vi gør en dyd ud af at være til stedet der, hvor pigerne og vi har derfor også indsatser på sociale medier. Derudover tilbyder vi #Seriøs rådgivning til voksne om livet med teenagepiger og har et vidensunivers om selv samme og hvad det indebærer.

Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

GirlTalk

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.