Elin Skytte

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Depression, Eksistentielle problemer, Lavt selvværd, Manglende livsglæde, Seksuelt overgreb, Stress, Tankemylder

Priser

Psykoterapi (fysisk el. online) / 750 kr. / 75 min.
Rabatpris ledige, studerende, pensionister / 500 kr.
Første samtale / 400 kr.

300 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

43 år

Relgiøsitet

Spirituel

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

ID Academy

Uddannelsesvarighed

4 år

Professionel erfaring

3 år

Særlig erfaring med

Unge, Voksne

Personlig beskrivelse

Min passion er at hjælpe andre med at leve det liv, der giver glæde, mening og fylde. Jeg har arbejdet med personlig udvikling siden 2009, og udover individuel terapi og coaching, underviser jeg også i Kropsterapeutisk Yoga og er frivillig terapeut og telefonrådgiver i Kvisten.
Jeg er livsnyder, elsker at bruge min krop og er vild med at rejse og vandre – især med min kæreste. Derudover holder jeg meget af at være sammen med min familie og mine venner, at bage, lave mad og læse alt muligt – fra faglitteratur til eventyr.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

For mig er det vigtigste, at vi sammen skaber et åbent rum, hvor der er plads til hele dig – med alt, hvad du indeholder. I det rum kan vi udforske de situationer, tanker og følelser, der fylder i dit liv og finde nye veje dér, hvor du har brug for det.
Jeg er især optaget af de – ofte ubevidste – gamle mønstre, der kan spænde ben for os, og at få skabt kontakt til de ressourcer, jeg ved findes i alle. I mit arbejde bruger jeg især kognitiv, humanistisk og udviklingspsykologi, men jeg er også inspireret af kropsorienterede metoder.
Jeg tror på, at vi søger balance i det små såvel som det større, og at den rette balance er forskellig fra menneske til menneske. Min opgave er at hjælpe dig med at opløse gamle mønstre, der ikke duer mere, at få nye perspektiver og nye kræfter, og at finde lige præcis din vej til balance, så du selv kan skabe det liv, du ønsker.

Behandlingsformer

Samtaleterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Elin Skytte

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.