David Funding

Psykoterapeut, Zoneterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Eksistentielle problemer, Fødselsdepression, Manglende livsglæde, Manglende selvtillid, Parterapi, Selvmordstanker, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Stress, Søvnproblemer, Tab af familiemedlem eller nær ven, Vredesproblemer
Hovedpine, Knæ, Led, Livsstilssygdomme, Mave, Nakke, Ryg, Sportsskader, Spændingssmerter, Fertilitet og Barnløshed, Stress forløb

Priser

Zoneterapi børn 0 – 15år / 250kr / 30 min
Zoneterapi voksen / 450kr / 60 min
Onlinesamtale eller telefon / 500kr. / 45min
Individuel Samtale terapi / 600kr/ 60min
Par-terapi / 700kr/ 60-90min
Familieterapi / 700kr/ 60-90min
Stressforløb Samtaler & Zoneterapi & akupressur / 4500kr / 10 behandlinger af 60 min.

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

36 år

Relgiøsitet

Uddannet som

Psykoterapeut, Zoneterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Dansk Familie Terapeutisk Institut & Zoneterapeutskolen Kolding

Uddannelsesvarighed

6 år

Professionel erfaring

6 år

Særlig erfaring med

Børn, Unge, Voksne, Par

Personlig beskrivelse

Jeg hedder David Funding

Jeg er gift og har 2 børn og har Klinikhunden Carlo der er en Broholmer, som i nogle Situationer bliver budt velkommen i selve rummet som hjælper til i klinikken med bl.a. angst og depression hos særligt børn og unge.

Jeg oprindeligt uddannet i detailhandelen, senere videre inden for ledelse ,undervisning & HR, hvor jeg senere fandt vejen til Coaching og Terapi.
jeg har selv mærket livet på godt og ondt, kender til smerter og svære perioder i livet, med min livserfaring og med mange mennekser i min klinik ser jeg mig godt klædt på til at hjælpe dig.

Her hos en mig er der mulighed for at få talt om svære ting. Jeg er ikke en del af dit liv,du kan derfor tale frit, uden at skulle tage hensyn til om dine tanker er rigtige eller forkerte.Jeg har hørt det meste og ingen følelser er forkerte eller pinlige At dele hvordan man har det sammen med en terapeut som kan rumme at høre detaljerne er for mange en stor hjælp.

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Fagligt grundlag
Mine samtaler bygger på eksistenspsykologisk tænkning. Eksistenspsykologiens hovedoverskrift er at alle mennesker har frihed til at vælge, og dermed også indholdet af livet selv.
I praksis
samtalerne tager udgangspunkt i dine tanker, ønsker og følelser.
en samtale har 60 minutters varighed.
nogle problemstillinger kan klares med ganske få samtaler, hvor andre psykiske problemstillinger kan kræve længere forløb i disse tilfælde kan jeg tilbyde dig rabat så økonomien ikke står i vejen.

Par-& Familie samtaler
er problemerne centreret om parforholdet eller familien anbefaler jeg at have hele familien eller partneren med. når hele familen/partneren er sammen om processen er ingen sat udenfor og det skaber grobund for styrkelse af samlivet.
disse samtaler tager normalt 1½time afhængig af antallet af deltagere

Etik
Det er helt essentielt at du skal kunne føle dig tryg for at kunne udvikle dig i terapi, derfor er strenge etiske krav og en skærpet tavshedspligt en selvfølge.
jeg rapportere ikke noget til det offentliges journaler hvad vi taler om forbliver 100% anonymt.

Hvad er Zoneterapi:

Jeg trykker på punkter under dine fødder.Det påvirker andre steder i kroppen, så f.eks. sportsskader forsvinder, eller fordøjelsen bliver bedre.

Det virker, fordi kroppens dele taler sammen. Zoneterapeuter ser foden som et spejl af kroppen og kan påvirke din krop og organer ved at trykke på zoner under fødderne.

jeg kombinere ofte behandlingsforløb med både fysik og psykisk behandling da vi er hele mennesker påvirkes ofte begge områder.

Behandlingsformer

Samtaleterapi, Zoneterapi, parterapi, Stressbehandling, baby & graviditetsforløb
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

David Funding

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.