Bettina Østrand

Psykoterapeut

Spidskompetencer indenfor:

Angst, Depression, Eksistentielle problemer, Ensomhed, Manglende selvtillid, Misbrug, Skilsmisse eller brud på længerevarende forhold, Stress, Søvnproblemer, Vredesproblemer
Hovedpine | Andet

Priser

Individuel samtaleterapi /Onlineterapi / 700 kr / 60 min.
Rabat for studerende, arbejdsledige, folkepensionister/ 500 kr /60 min.
Familieterapi /par terapi / 1100 kr / 90 min.

100 kr./mdr.

Gratis forsamtale

Ja

Åben for NuHjælpsforløb

Ja

Terapiform

Online, Fysisk

Alder

59 år

Relgiøsitet

Ateist

Uddannet som

Psykoterapeut

Under uddannelse som

Uddannet hos

Oplevelsesorienteret psykoterapeutisk institut

Uddannelsesvarighed

10 år

Professionel erfaring

18 år

Særlig erfaring med

Gruppeterapi, Unge, Voksne, Ældre

Personlig beskrivelse

Lidt om mig:

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at være til stede med 100 % nærvær for de mennesker, jeg arbejder med. Jeg er autentisk lyttende og bruger min nysgerrighed og møder mennesker uden standardiserede forhånds antagelser.
Som menneske er jeg åben, udadvendt, og elsker at bruge humoren i de rette situationer

Jeg er uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut (MPF) Socialpædagog, konfliktvejleder, yoga og mindfulness instruktør. Øreakupunktør. Desuden har jeg efteruddannelse i narrativ og systemisk familiearbejde, sorg, tab og traume, NLP basis uddannelsen samt den regionale misbrugsefteruddannelse. Jeg bruger anerkendenede. løsningsfokuseret og metakognitiv metoder.
Jeg bor i København..

Arbejdsmetode og klientmålsætning

Hvis du/I vælger at komme til mig, så er det fordi du ønsker, at der skal ske nogle forandringer. Der er noget i dit liv, som du ønsker anderledes og som ikke fungerer som du kunne tænke dig. Sammen taler vi om udfordringen / problematikken og hvordan dine mål for fremtiden er, så de kan komme ind i nutiden.
Jeg kan hjælpe dig via samtaler, øvelser, Nada, mindfulness alt efter, hvad du har lyst til og hvad jeg oplever passer i forhold dine udfordringer. Jeg guider og styrer, men jeg sikre hele tiden, at du føler dig tilpas.

Min overbevisning er, at du føler dét du føler og det er helt ok. Mit udgangspunkt er, at du er den kompetente i dit liv, men at der er noget, der spærre for udvikling. Du har en masse ressourcer og dem skal vi fokusere på og så føre dem med hen til det, du ønsker udvikling på.

Behandlingsformer

Samtaleterapi
Bestil NuHjælpsforløb

… Har du brug for økonomisk hjælp til behandling eller dele betalingen op i mindre bidder? Forespørg et NuHjælpsforløb, det er ganske uforpligtende.

Denne er nødvendig for at oprette et NuHjælpsforløb.
Vi opretter også NuHjælps forløb med behandlere, som ikke er i vores database.
100 kr./mdr
Det er uforpligtende at forespørge om et NuHjælpsforløb. Ingen af dine info vil blive delt med 3. part.
Behandler information

… Har du ikke brug for økonomisk hjælp eller interesseret i et NuHjælpsforløb kan du kontakte behandlere, kvit og frit. Vi ville dog blive glade for et like eller follow på sociale medier.

Bettina Østrand

*Ved at forespørge NuHjælpsforløb accepterer du NuHjælps privatlivspolitik.