gratis ingen binding ligetil

Bliv listet på nuhjælp

GRATIS

Behandlerprofil på NuHjælp

0DKK

udviklet i samarbejde

Af behandlere
for behandlere

I vores vision om at sikre danskernes mentale og fysiske helbred, er behandlere alfa omega. Vi har derfor udviklet vores koncept i samarbejde med en række behandlere på markedet, for at sikre jeres behov bliver mødt.

Nuhjælp behandlere
NuHjælp sikkerhed

100% sikkerhed

Styrelsen for patientsikkerhed

NuHjælp underlægger sig Styrelsen for Dansk Patientsikkerheds regler og retningslinjer for behandling. Det gør vi for at sikre vores, behandlers og borgeres sikkerhed. For at blive listet og modtage klienter gennem NuHjælp skal en behandler have fuldført en uddannelse som er statsgodkendt, RAB-godkendt eller er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Vores vision

Hjælp borgere i nød til behandling

Vær med til at gøre det muligt for alle personer uanset social, kulturel eller økonomisk baggrund at få den behandling de har behov. Som behandler hos NuHjælp har du mulighed for at tilbyde afbetalingsforløb til borgere uden store økonomiske midler, helt ned til 100 kr/mdr med 0% i rente.

NuHjælp dine præmisser flere kunder

Mere eksponering

Flere kunder
på dine præmisser

Vi arbejder for at skaffe dig klienter med markedsføring, SEO-optimering, mm. Vi sætter samtidig ingen krav til, om du ikke må tage klienter fra andre services eller på egen hånd eller hvor ofte du skal være til rådighed. Bestem selv dine arbejdstimer, og arbejd når det giver mening for dig.

Klinisk erfaring

under uddannelse
uden problemer

Som studerende kan du gennem NuHjælp få klienter til klinisk erfaring eller træning, som din uddannelse har behov for. Vi stiller hos Nuhjælp krav til at du skal være i gang med en uddannelse der er statsgodkendt, RAB-godkendt eller er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Du skal være nået langt nok i uddannelse til at opfylde kravene for at du på ansvarligvis kan og må tage klienter, før du kan blive godkendt til at tage klienter gennem NuHjælp. 

NuHjælp behandler under uddannelse klinisk erfaring

Fuld kontrol

Fleksibilitet

NuHjælp har ingen krav til hvor ofte du skal være til rådighed. Bestem selv dine arbejdstimer, antal klienter og arbejd når det giver mening for dig.

Fællesskab
Hos NuHjælp arbejder vi på at nedlægge tabuet om mentalt helbred, og få folk til at tage deres symptomer alvorligt, før de bliver seriøse – vær med!
Matchmaking
Vi tilbyder vores brugere professionel matching, så de finder deres perfekte behandler. Du får derfor klienter indenfor dine spidskompetencer.
Pay for cure
Du fastsætter selv din time- og behandlingspris, dog skal den være den samme, som du tilbyder i egen praksis. Det er gratis at være listet på NuHjælp.dk, og blive kontaktet af eventuelle klienter.
Eksponering
Vi arbejder for at skaffe dig klienter med markedsføring, SEO-optimering, mm. Vi sætter samtidig ingen krav til, om du ikke må tage klienter fra andre services, eller på egen hånd.

Vores koncept

NuHjælpsforløb

Hos NuHjælp arbejder vi på at give alle mennesker mulighed for at få den hjælp, de har lyst til eller behov for, på trods af deres økonomiske omstændigheder. Vi tilbyder derfor NuHjælpsforløb til borgere, hvor du som behandler selv bestemmer antallet og omfanget af disse ordninger. For at være listet på NuHjælp skal du være åben for at have 1 borger i NuHjælpsforløb ad gangen, men du er også velkommen til at have flere.

NuHjælp tager kun penge til at dække inddrivelses- og driftsudgtifter i forbindelse med NuHjælpsforløbet. Alle henvendelser behandlere måtte få direkte fra borgere som resultat af at være listet på NuHjælp er 100% deres egne, og vi tager ingen kommission. 

Ved NuHjælpsforløb stiller NuHjælp sikkerhed for betalingen fra borgeren og står for inddrivelsen. Behandleren fakturerer månedligt NuHjælp for 80% af det aftalte afbetalingsbeløb, og NuHjælp tager 20% for at yde servicen og for at kunne være ansvarlig ved eventuel manglende betaling. Dvs. har du en borger i behandling, som yder 200 kr./mdr., tager NuHælp 40 kr./mdr. til at dække inddrivelse og drift. 

Download NuHjælps informationspamflet til behandlere og bliv klogere på dine muligheder gennem NuHjælp.

Bliv en del af nuhjælp i dag

Gør som mange andre behandlere.
Vær med til at gøre en forskel.